Respekt - Samarbeid - Kvalitet

Utvalgte stillinger

Fullstack Utvikler
Fullstack utvikler til et programvarehus i vekst!Fullstack UtviklerProfitbase er et norsk programvareselskap som leverer løsnin..
Virksomhetsarkitekt / IT Prosjektleder
TOGAF, Prince 2/PMP og ITILVirksomhetsarkitekt / IT Prosjektleder Bouvet har i dag oppdrag for en rekke av de største aktørene..
Product owner Proarc
Proarc er en norskutviklet skybasert programvare for dokumenthåndtering. Proarc ble opprinnelig utviklet av norske Software In..
Head of Development
Vi bygger utviklingsteam i Stavanger!Head of DevelopmentFoodback søker Head of Development. Foodback er en raskt voksende scale..
Tekniske løsningskonsulenter
Eye-share AS er en ledende nasjonal aktør innen digital fakturahåndtering, og en utfordrer i det internasjonale markedet. Som..

Rett person på rett plass

Å rekruttere er ikke nødvendigvis det samme som å finne den perfekte kandidaten- Graden av suksess når du rekrutterer påvirkes av hvor du leter, hvem du spør og hvordan prosessene arbeider for å kvalitetssikre resultatet. Det er et faktum at feilansettelser koster tid, frustrasjon og ubehag - i sum mer penger enn vi liker å tenke på. Samtidig vet vi at den rette kandidaten er verdt sin vekt i gull. Så enkelt. Så vanskelig. 

#mangfold

Vi er en sammensatt gjeng med unike personer i Mosaique – vi har ulik bakgrunn, kompetanse, alder, kjønn, etnisitet, livssyn og holdninger. I vårt arbeid med å forstå bedrifters og menneskers behov er dette svært nyttig. Ofte handler det om å se forbi førsteinntrykket og se mennesket bak.

For oss handler mangfold om å være bevisst hele bredden av ressurser i befolkningen og legge vekt på en tjenesteproduksjon som speiler behovene ute i samfunnet. Det kan være verdt å tenke over at dersom kundegruppen er sammensatt, vil det også være behov for mangfold i tjenestetilbudet. Arbeidslivet er like mangfoldig som hverdagen, og vi ser ulike sider ved roller og kandidater alt etter hvilken side vi ser fra, så mangfoldet betyr noe!

Vi ønsker å møte variasjonen, forskjellene og dynamikken med nysgjerrighet og respekt!

Her er noen profiler vi digger! Sjekk de ut:

@fuelboxnorge   @petroladiesclub

Våre kandidater sier:

CGJung

Han hadde det gøy.

Karl Jung

Inventor

Broker-Lisa-Smith

I am a hero.

Lisa Smith

Relations Manager

emily-watson-9542131-1-402

Hey man! Lipsum etc og masse tekst om denne kandidaten... Hei og hå.

Her kan vi skrive et par linjer og tre.

Emily Watson

CEO, Watson Inc.

Stavanger

Oslo

Ønsker du at vi tar kontakt?