#consulting

Mosaique Consulting tilbyr spesialister innen 

  • IT og digitalisering 

  • Økonomi og ledelse 

  • Ingeniørdisipliner og geo-fag 


Vi har bidratt til utvikling av leteavdelinger og prosjektavdelinger hos flere store aktører. Våre konsulenter har gode ordninger, som sikrer stabile og langsiktige ansettelser. Få en god oversikt over våre tilgjengelige konsulenter her: #fåhodetovervannet


#digitalisering? Reduser utviklingstiden!

Mosaique Consulting kan tilby enkeltstående eller hele team av utviklere/digitaliseringseksperter. Våre team har blant annet erfaring med PLS og HMI-programmering av boresystemer, integrasjon av fjernkontrollrom og kodegenerering for automatisk oppdatering av kontrollsystemer, tegninger og skjema. Teknologien og verktøyene kan våre team overføre til de fleste områder som skal digitaliseres. Dette betyr mye tid og penger spart for våre kunder og vil øke kapasiteten til utviklingsteamene. Våre utviklere har erfaring og kompetanse innen blant annet Siemens S7, Omron, OPC UA, .NET, Java, C++, C# og Python.


#freelance

Mosaique Consulting har et bredt kundenettverk innen IT og digitalisering, olje og gass, finans og ledelse og ulike ingeniørdisipliner. Våre kunder trenger jevnlig spesialister på sine dedikerte områder. Ved å få kontakt med høyt kvalifiserte frilansere, søker vi å imøtekomme kundenes behov. Frilansere kan registrere seg på freelance.no for å holde seg oppdatert om kommende muligheter.