#Stavanger

Roar Dybing

Daglig leder / Managing Director

Utdannet innen IT og økonomi fra Universitetet i Stavanger. 25 års erfaring fra IKT-bransjen. 15 års erfaring fra salg til regionens næringsliv. Etablert Mosaique AS i 2001. Erfaring fra rekruttering til alle typer roller.

+47 976 93 096

roar.dybing@mosaique.no

Cecilie Kleppe

Partner

Master i Samfunnssikkerhet, utdannet sosionom. 20 års erfaring fra kontaktskapende virksomhet på alle plan. 10 års erfaring fra rekruttering og headhunting til alle nivå. Partner med fullt prosjektlederansvar i forhold til kunder. Cecilie har hovedansvar for rekruttering til kunder innenfor management consulting, olje og IT.

+47 412 43 220

cecilie.kleppe@mosaique.no

Bjørn Madsen

Partner

Bjørn er utdannet fra Næringsakademiet og har 18 års erfaring fra IT-bransjen. Han har 6 år som instruktør i WMdata og Universitetet i Stavanger, før han startet med salg i Allianse. Hos Evry var han Key Account Manager for SMB kunder innen olje & gass. Han kommer til Mosaique fra stilling som Resource Responsible i IKM Consultants. Bjørn har jobbet i Mosaique de siste 5 årene, og har hovedansvar for all rekruttering til IT-bransjen.

+47 928 05 868

bjorn.madsen@mosaique.no

Paula Robles Nettel

Rekrutteringsansvarlig

Paula har en bachelorgrad i International Business fra Monterrey Institute of Technology and Higher Education (ITESM). Paula kommer fra Aker Advantage hvor hun har arbeidet med rekruttering til midlertidige ingeniørposisjoner til Aker Solutions. Hun har god industriell innsikt i oljebransjen etter flere år i Upstream International Oil and Gas Newspaper. I Mosaique Headhunting har Paula ansvar for research og prosjektledelse til ingeniørstillinger innenfor de fleste disipliner, også IKT.

+47 921 38 190

paula@mosaique.no

Cecilie Boye Berg

Prosjektleder

Cecilie er utdannet cand.mag. fra UIS, hvor bl.a. sosionom, psykologi og markedsføring inngår. Hun har 10 års erfaring med rekruttering til olje og ingeniørbedrifter i regionen, og har et bredt nettverk på alle plan. Cecilie har i tillegg 10 års erfaring fra kontaktetablering, kursvirksomhet og veiledning fra ulike stillinger. I Mosaique Headhunting har Cecilie fullt prosjektlederansvar og research til ledende roller hos våre mest sentrale kunder.

+47 481 73 043

cecilie.boye.berg@mosaique.no

Synnøve Holgersen Høivik

Leder forretningsutvikling

Synnøve har en MBA med hovedretning innen Human Resource Management (HRM) og en Bachelor i Samfunnsøkonomi. Hun har flere års erfaring med rekruttering innen økonomi, finans og administrative nøkkelroller til oljebransjen, og har de senere år hatt operativt og strategisk ansvar for personalforvaltning og HMS i industribransjen. I Mosaique har Synnøve ansvar for forretningsutvikling, salg og markedsføring.

+47 473 80 611

synnove.hoivik@mosaique.no

Hilde Madsen

Administrasjonsleder

Hilde er utdannet kokk og massasjeterapeut. Hun har drevet egen klinikk i 7 år og vet hva det vil si å ha totalansvar for salg, drift, service og faste bedriftsavtaler.   Hilde har også over 20 års erfaring fra treningsbransjen og kommer til Mosaique fra SATS hvor hun hadde ansvar for alt det administrative i avdelingen. Dette inkluderer lønnskjøring, statistikk, utforming av timeplaner, rekruttering og koordinering av gruppetreningsinstruktører samt intern kommunikasjon.   Hilde er fortsatt instruktør på fritiden, og har i dag dansetimer, spinning, løpetimer og styrketimer. Hos Mosaique har hun ansvar for det administrative rundt prosjektene våre.

+47 452 45 462

hilde.madsen@mosaique.no


#Consulting

Kine Charlotte Buchanan

Daglig leder

Kine har 10 års erfaring fra salg og rekruttering/utleie innen hovedsakelig oljerelatert virksomhet. I tillegg har hun erfaring som HR rådgiver og rekrutterer i Aker Solutions. I tiden før Mosaique jobbet hun som regionsleder i Top Temp hvor hun hadde ansvar for Stavanger, Bergen og Kristiansand. Kine har en Bachelorutdannelse innen internasjonale relasjoner fra RMIT University i Australia hvor hun fullførte som topp 15% av studentene.

+47 947 99 936

kine.buchanan@mosaique.no

Siw Thorstensen

Personalkoordinator

Siw har over 20 års fartstid fra hotellbransjen. Hun skiftet deretter bransje til olje og gass, hvor hun jobbet innen administrasjon. Siw jobber som Personalkoordinator i Mosaique Consulting.  

+47 930 11 626

siw.thorstensen@mosaique.no


#Oslo

Siri Kristin Karlsen

Daglig leder

Siri Kristin har lang erfaring innen salg, markedsføring, personalansvar og rekruttering, både fra stillinger som Country Manager, Salgsdirektør, Salgssjef og innen styreverv. Hun har som leder vært med på prosesser fra oppstart til driftsfase, samt nedbemanningsprosesser. 12års erfaring fra ledelse innenfor flere internationale salgsorganisasjoner. Hun var salgsdirektør for monster.no et stort amerikansk selskap, hvor hun jobbet mye med internasjonal rekruttering innenfor IT & Engineering, med ansvar for de største rekrutterings og bemanningsselskapene i Norge. Hun kommer til Mosaique fra stilling som Country manager i Headhunter Agency.

+47 970 82 059

skk@mosaique.no

Silje Ledsaak

Researcher

Silje har en Bachelor i personalledelse ved i UIS. Hun har jobbet 10 år i treningsbransjen, i en rekke år som senterleder, for å kombinere utdannelse og interesse. Det siste året har hun jobbet med research i Oslo og Stavanger, spesielt innenfor IT-bransjen.

+47 905 08 305

silje.ledsaak@mosaique.no