logo

Kontakt informasjon

consulent
Konsulent:Paula Robles Nettel
Telefon:92 13 81 90
E-post:paula@mosaique.no
Referansenr.:530244

Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Oslo

.Net, Java, Front-end, back-end, Sharepoint, UX, IoT

Utvikler

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige.

Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former. Vi har fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferansen BouvetOne

Våre ca. 1200 ansatte jobber for viktige samfunnsaktører innenfor alle store bransjer i alle landsdeler. Oppdragene bidrar blant annet til stabil energiforsyning, mer effektiv offentlig sektor, bedre helsevesen, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mer miljøvennlig transport, og en bedre kundeopplevelse i varehandelen som tilfredsstiller nye krav til personvernet.

Hvorfor Bouvet?

Hva er grunnen, og hvorfor skal en utvikler som deg ville jobbe akkurat her? Det kan være fordi .NET-miljøet vårt nå er langt over 100 svært dyktige arkitekter, systemutviklere og rådgivere - altså rett og slett mengden høykompetanse. Det kan være fordi java-miljøet vårt er nesten like stort. Det kan også være fordi vi stadig jobber med innovative prosjekter, hos spreke kunder og, gjennom det, tar del i både digitaliseringen og utformingen av fremtidens løsninger. Eller det kan ganske enkelt være fordi vi rir på frontbølgen i den stadige utviklingen i bruken av .NET Core, DevOps og Microsoft Azure, eller java, angular, react, Sharepoint, IoT og maskinlæring

Men kanskje det ikke er bare én enkelt grunn? Det er nok alle samlet.

Og med slik kompetanse om bord, får du naturligvis jobbe med spennende teknologi, og dessuten bruke og bryne den på både utfordrende og"umulige" oppgaver. Kanskje du kan bidra til at det blir flere sporvogner i drift i Oslo? Eller kanskje du har lyst til å være med å bedre hjemmetilbudet for pleietrengende med moderne sensorteknologi og big data? Ingenting er umulig, verken for deg eller oss, hvis vi jobber sammen.

Arbeidsoppgaver

Uansett hvor lenge du har jobbet, og hvor du har jobbet før: Vi garanterer deg spennende utfordringer! Vi garanterer også et trivelig arbeidsmiljø, kjekke kolleger og stor takhøyde. Dersom du vil bygge din faglige karriere, så har vi både plass til deg, og bruk for deg!

Ønskede kvalifikasjoner

  • Teknisk utdannelse fra høyskole eller universitet
  • Kort eller lang erfaring fra utviklingsprosjekt
  • Kompetanse på moderne utviklingsmetoder
  • En godt utviklet lidenskap for faget

Vi tilbyr

  • En arbeidsplass med en hyggelig og uformell tone
  • En arbeidsplass hvor du kan være deg selv, og fokusere på å gjøre en god jobb
  • Faglige utfordringer
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Splitter nye lokaler på Majorstua
  • Gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv

Er alt dette deg, og appellerer dette miljøet til deg, er du etter all sannsynlighet vår kvinne eller mann. Vi gleder oss oppriktig til å høre fra deg!

Gjør det like godt med én gang! 

Nyutdannet? Ingen hindring! Men send gjerne med den siste karakterutskriften

Synes du dette høres interessant ut? I rekrutteringen samarbeider Bouvet med rekrutteringsselskapet Mosaique Headhunting i Oslo. Kandidater som er interessert i stillingen bes ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på tlf: 970 82 059 eller via mail: skk@mosaique.no