logo

Kontakt informasjon

consulent
Konsulent:Silje Ledsaak
Telefon:90 50 83 05
E-post:silje.ledsaak@mosaique.no
Referansenr.:530250

Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Bergen

Er du en prosjektleder som brenner for digitalisering, kundeverdi og softwareutvikling?

Prosjektleder utvikling

Bouvet Bergen

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Bouvet består av til sammen over 1450 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Bouvet har 13 kontorer i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Slik kan vi forankre og løse de fleste oppdrag lokalt.

Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

Stadig flere oppdrag krever en tverrfaglig tilnærming. Vi setter sammen mennesker, verktøy og metoder i team som skaper helhetlige løsninger og resultater. Evnen til å jobbe tverrfaglig, er en viktig grunn til at mange kunder gir oss fornyet tillit.

Har du erfaring fra utviklingsprosjekter?

Har du vært en del av eller ledet et smidig utviklingsteam som har benyttet Scrum, Kanban og DevOps? 

Hos oss kan du få jobbe med varierte kunder fra privat til offentlig sektor. Her vil du få spennende og utfordrende oppgaver når du følger produktet fra krav til produksjon. Du vil sitte med ansvaret for å lede et tverrfaglig team gjennom et hav av utfordringer og lande på en best practice løsning for kunden. 

Prosjektøkonomi, interessentssjonglering og usikkerhetshåndtering håndterer du med stor grad av frihet og tillit. Du er en prosjektleder med minimum tre års relevant erfaring som liker å lede og liker å jobbe med andre mennesker. Du har skjønt at de aller beste løsningene er de som oppstår under tverrfaglig samarbeid og med høy grad av brukerinvolvering. I det daglige er du opptatt av å bygge en god relasjon til kundene så vel som kollegaene på kontoret. Du har:

  •     Relevant høyere utdanning
  •     Dokumentert prosjektledererfaring fra IT-utviklingsprosjekter
  •     Evne til å lede team, skape tillit og begeistre andre
  •     Erfaring med og god forståelse for Agile utviklingsmetoder
  •     Gjerne sertifiseringer innen PMP/PRINCE2, Scrum, DevOps eller lignende
  •     God forståelse for prosjektøkonomi

Er du interessert? Ta kontakt med Siri Kristin Karlsen på tlf 970 82 059 eller registrer din CV på www.mosaique.no.