logo

Kontakt informasjon

consulent
Konsulent:Cecilie Berg
Telefon:48 17 30 43
E-post:cecilie.berg@mosaique.no
Referansenr.:500911

Er din CV så bra den kan bli? Se over våre tips på hvordan CV'en din kan bli bedre.
Bouvet Rogaland

Vi søker konsulenter og rådgivere innen Microsoft 365, SharePoint og Power Platform

Konsulent Sharepoint

Bouvet har i dag oppdrag for en rekke av de største aktørene innenfor norsk næringsliv, og mange av disse ledes fra Bouvet Rogaland. Vår ambisjon: "Vi skal være det mest troverdige konsulentselskapet med de mest fornøyde kundene og de mest fornøyde medarbeiderne."

Vi søker konsulenter og rådgivere innen Microsoft 365, SharePoint og Power Platform

Vil du bli med å gå foran og bygge fremtidens samfunn? Vi hjelper med å digitalisere våre kunder og ønsker derfor å ha med deg som har erfaring med Microsoft 365, SharePoint og/eller Power Platform. Vi skal levere fremtidens løsninger basert på disse plattformene, og du får være med på å forme våre kunders digitale fremtid.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker konsulenter og rådgivere, for å lage spenstige samhandlingsløsninger på Microsoft 365, SharePoint og Power Platform. Du har en IT-relatert universitets- eller høyskoleutdannelse med programmeringsfag og erfaring med Microsoft 365 eller SharePoint. Du er opptatt av fornuftige metoder, best-practice og ønsker å kjøre prosjekter etter disse prinsippene. Du liker å holde deg oppdatert på alt det nye som skjer med blant annet Power Platform, Microsoft 365, SharePoint og Azure.

Du må kunne skrive og snakke flytende norsk og godt engelsk.

Vi ser for oss at du passer til følgende profil:

  • Evne til å ikle deg konsulentrollen
  • Løsningsorientert
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Genuint opptatt av ny teknologi
  • Evne til å ta ansvar og takle mange arbeidsoppgaver, av og til under tidspress
  • Villig til å lære mer og til å dele din kunnskap med dine kolleger

Vi tilbyr

I Bouvet har vi et av de beste fagmiljøene i Norge. Vi legger stor vekt på kompetansebygging og sosiale aktiviteter sammen med hyggelige kolleger. Kundene våre er både fra offentlig og privat sektor. Vi tilbyr faglig utvikling og konkurransedyktige betingelser. Du har mulighet til å påvirke hverdagen i en flat organisasjonsstruktur. Hos oss får du gode kolleger som ønsker å bidra til at du skal bli den absolutt beste utgaven av deg selv.

Synes du dette høres interessant ut, eller har lyst til å vite mer? Ta kontakt med Cecilie Berg på 481 73 043 eller send en e-post til cecilie.berg@mosaique.no.