logo

Kontakt informasjon

Konsulent:Silje Ledsaak
Telefon:90 50 83 05
E-post:silje.ledsaak@mosaique.no
Refefencenr..:530249

Is your resume as good as it can be? Look over our interview tips to get some good pointers.
Bouvet Bergen

Er du en troverdig rådgiver med faglig integritet?

Prosjektleder

Bouvet er et skandinavisk konsulentselskap som designer, utvikler, forvalter og gir råd om IT-løsninger og digital kommunikasjon.

Bouvet består av til sammen over 1450 ingeniører, designere, tekstforfattere, økonomer, statsvitere, psykologer, pedagoger og antropologer som bistår bedrifter og samfunnsaktører i alle bransjer. Bouvet har 13 kontorer i Norge og Sverige, noe som setter oss i stand til å forstå kundens språk, kultur og forretning. Slik kan vi forankre og løse de fleste oppdrag lokalt.

Sammen leverer vi løsninger som bidrar til stabil energiforsyning, en mer effektiv offentlig sektor, sikrere banker, rikere medietilbud, bedre HMS i oljesektoren, mindre administrasjon i transportnæringen og bedre kundeopplevelser i varehandelen. Og mye mer.

Stadig flere oppdrag krever en tverrfaglig tilnærming. Vi setter sammen mennesker, verktøy og metoder i team som skaper helhetlige løsninger og resultater. Evnen til å jobbe tverrfaglig, er en viktig grunn til at mange kunder gir oss fornyet tillit.

Er du en troverdig rådgiver med faglig integritet? 

Vil du jobbe sammen med oss og forbedre digitale tjenester for hele samfunnet? Vi jobber med noen av de mest spennende oppdragene i regionen og rådgir våre kunder på vei mot en mer digital fremtid.

Bouvet ser etter dyktige og selvstendige prosjektledere med erfaring fra IT-prosjekter eller endringsledelse. Du er opptatt av prosjektledelse som fag og ønsker å fortsette å utvikle deg innenfor dette fagfeltet. Vi ser gjerne at du har teknisk bakgrunn og forventer at du holder deg oppdatert på teknologiske trender og utvikling. Du er flink til å kommunisere med mennesker på alle nivåer i en organisasjon, og du har et oppriktig ønske om å hjelpe både kunder og kolleger med å lykkes.

I Bouvet har vi en raus og inkluderende kultur der fokus er på fellesskap, fremfor at hver og en tenker på seg selv. Fellesskapet bygger vi blant annet gjennom våre mange sosiale og faglige aktiviteter. Vi praktiserer overskuddsdeling og har et unikt aksjeprogram for alle ansatte. Vår kompetanse er det vi lever av og vi setter høye krav til faglig dyktighet hos våre ansatte. Ved å jobbe i Bouvet vil du være en del av et sterkt fagmiljø hvor vi er opptatt av å dele kunnskap med hverandre.

Kvalifikasjoner

  •     Høyere utdannelse (fortrinnsvis master-nivå) med gode resultater
  •     Erfaring med å lede prosjekter eller større endringsprosesser
  •     Erfaring fra helse/omsorg/offentlig sektor
  •     Relevante sertifiseringer innen prosjektledelse er en fordel (Lean, Prince2, AgilePM, DevOps, etc.)  

Arbeidsspråk er norsk

Personlige egenskaper

  •     God til å drive prosesser, motivere, inspirere og sørge for at målene nås
  •     Strukturert og ansvarsbevisst
  •     Analytisk og løsningsorientert
  •     Gode kommunikasjonsferdigheter og formidlingsevner