logo

Kontakt informasjon

consulent
Konsulent:Cecilie Kleppe
Telefon:41 24 32 20
E-post:cecilie.kleppe@mosaique.no
Refefencenr..:500927

Is your resume as good as it can be? Look over our interview tips to get some good pointers.
Profitbase AS

Vi ser etter en kommersiell produkteier for Profitbase-løsninger innen finans og analyse

Kommersiell produkteier

Ansvar og muligheter

Som kommersiell produkteier hos oss vil du ha ansvar for løsninger innen budsjett, prognose, rapportering og konsolidering. Du vil jobbe inn mot tre hovedområder; partnere, produkt og fagkompetanse. 

Det innebærer at du vil hjelpe våre partnere å lykkes gjennom møter med dem og deres kunder. Du får ansvar for å utarbeide webinar, demo, video og produktdokumentasjon. Du vil videre være en lidenskapelig pådriver for produktutvikling, gjennom solide business case og ved å stille krav til produktet. Din fagkompetanse vil bidra i forhold til markedsføring, konseptutvikling, brukeropplevelser og testing. 

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er utadvendt og kontaktskapende i møte med kolleger, partnere og kunder. Du brenner for løsningen, økonomifaget og respekterer kundens beste. Du vil trives i rollen om du har kommersiell teft og evner å være faglig overbevisende. Du liker å være tett på og praktisk i din tilnærming, samtidig som du har en genuin interesse for IT-verktøy.  

Faglig kompetanse

Faglig ser vi etter deg med minimum bachelor eller tilsvarende innen økonomi. Du bør ha erfaring med finansprognoser, budsjett, konsolidering og konsernrapportering samt god teknisk forståelse. Videre er det en fordel om du har erfaring fra roller som kontroller eller konsulent innen konsernregnskap, gjerne fra internasjonale selskap.

Det er avgjørende for rollen at du har god muntlig og skriftlig framstillingsevne med tanke på presentasjoner, demo og produktinformasjon. Det er et krav at du beherske norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig. 

Vi tilbyr

  • Faglige utfordringer
  • Fleksibel arbeidstid
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Dyktige og engasjerte kollegaer

Synes du dette høres interessant ut?

For mer informasjon, ta kontakt med Cecilie Kleppe på telefon 412 43 220, eller e-post til cecilie.kleppe@mosaique.no, eller send inn din søknad og CV!